شنبه, 1 اردیبهشت 1403
نصر نیروی یزد - مشروح خبر :: طراحی و ساخت نرم افزار طراحی خطوط انتقال انرژی (PTLD) دردانشگاه صنعتی اصفهان

 

 

طراحی و ساخت نرم افزار طراحی خطوط انتقال انرژی (PTLD) دردانشگاه صنعتی اصفهان
طراحی و ساخت نرم افزار طراحی خطوط انتقال انرژی (PTLD) دردانشگاه صنعتی اصفهان

 


تاریخ ثبت: 1392/12/20

 

محققان پژوهشکده دانشجویی شهید اعتباری بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی اصفهان موفق به طراحی و ساخت نرم افزار طراحی خطوط انتقال انرژی(PTLD) شدند.  

این نرم افزار که توسط هسته مهندسی برق این پژوهشکده و با تلاش آقایان امیر رشیدی دانشجوی دکتری مهندسی برق و علیرضا بیات و سید مجتبی صدرپور از دانشجویان کارشناسی ارشد مهندسی برق دانشگاه صنعتی اصفهان طراحی واجراء شده است، نقش بسزایی در تسهیل انجام محاسبات و طراحی خطوط انتقال برق دارد.

امیر رشیدی عضو هسته مهندسی برق پژوهشکده دانشجویی شهید اعتباری بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی اصفهان و طراح این نرم افزار با اشاره به ویژگی های نرم افزار طراحی شده در این پژوهشکده گفت: نرم افزار طراح خطوط انتقال انرژی یا (PTLD) که مخفف عبارت (Power Transmission Line Designer) است، همانند یک طراح و مشاور برای مهندسین شرکت برق قابل استفاده بوده و نیاز به حفظ یا همراهی روابط، جداول و مراجع برای کارشناسان را برطرف می نماید.

وی برخورداری از فایل exe و عدم نیاز به نصب، داشتن قفل نرم افزاری، سادگی بسیار بالا، کاربری ساده، حجم بسیار اندک و سهولت در انتقال، نصب و اجرای سریع را از دیگر ویژگی ها خاص این نرم افزار عنوان کرد.

دانشجوی دکتری مهندسی برق دانشگاه صنعتی اصفهان با بیان این که این نرم افزار بر اساس ویژگی های 11 دکل موجود در خطوط توزیع انتقال انرژی استان اصفهان طراحی و ساخته شده است تصریح کرد: محاسبه کلیه پارامترهای مورد نیاز برای طراحی خطوط انتقال و برخورداری از بانك اطلاعات کلیه مشخصه های مربوط به هادی‌های مورد استفاده در این خطوط با امکان تغییر، ذخیره، حذف و یا اضافه از دیگر مزایای نرم افزار طراحی شده می باشد.

رشیدی افزود: برای بهره برداری از این نرم افزار، نیاز به هیچ گونه نرم افزار جانبی دیگر بر روی رایانه نیست و نتایج خروجی نرم افزار نیز قابلیت دسترسی به صورت یک فایل متنی و یا پرینت را دارد.

وی در پایان اضافه کرد: نرم افزار طراحی خطوط انتقال انرژی(PTLD) در بازه زمانی یکساله طراحی و ساخته شده و عیب یابی و ارتقاء آن نیز در مدت زمان یکسال صورت گرفته است.

 

 


منبع خبر: http://news.iut.ac.ir           تعداد مطالعه: 3170


 

دیدگاه کاربران